Home » Archieven voor schoneveld

Vacature overzicht Schoneveld Breeding

Schoneveld Breeding maakt de mooiste Cyclamen, Ranonkels en Primula’s ter wereld. Het bedrijf is met ruim 150 medewerkers in Nederland uitgegroeid tot een prominente speler. We hebben ook een productielocatie in Tanzania met ongeveer even veel medewerkers. Klanten in zo’n 35 landen worden dagelijks voorzien van zaden en kwekers mogen rekenen op een solide teelt- en marketingondersteuning. Sterke genetica, kennisdeling en constante innovatie zijn de fundamenten van het succes van Schoneveld Breeding. Deze organisatiedoelen vragen naast samenwerking een grote mate van betrokkenheid en bereidheid tot (persoonlijke) ontwikkeling. Je werkt samen met je collega’s in een innovatieve en inspirerende organisatie die toonaangevend is in de Nederlandse tuinbouw. Wij onderscheiden ons binnen de sector door de focus op ondersteuning aan klanten en we streven altijd naar de hoogste klanttevredenheid.

Bedrijf
Schoneveld Breeding
Plaats
Wilp-Achterhoek
Functie
Administratief
Branche
Glastuinbouw
Dienstverband
38 uur

Groei en bloei jij met ons mee?

Door organisatorische veranderingen en groei van onze omzet kunnen wij ruimte bieden aan een gedreven en nauwkeurig werkende…

Bekijk vacature »
Bedrijf
Schoneveld Breeding
Plaats
Wilp-Achterhoek
Functie
Technisch
Branche
Glastuinbouw
Dienstverband
20 uur

Groei en bloei jij met ons mee?
Door organisatorische veranderingen en groei zijn wij op zoek naar een medewerker Technische Dienst met een servicegerichte instelling.

Jouw…

Bekijk vacature »